​Opsætning af filt og spartling af væg​

​Søger du et kompetent malerfirma til opsætning af filt i Solrød, Taastrup, Køge eller Ishøj, er vi yderst professionelle og har 30 års erfaring inden for faget. Er du ved at flytte i nyt hus eller skal det gamle renoveres, så du kan få nogle flotte vægge, tilbyder vi opsætning af filt og efterfølgende spartling af væg, så den får et flot finish.

Når en væg skal have ny filt og spartles, er det for at fjerne alle ujævnheder, revner og huller. Det giver et flottere resultat. Derfor skal al gammelt tapet fjernes først, og overfladen skal rengøres pænt. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, hvorfor du roligt kan bestille opsætning af filt hos os.

Grundig og professionel opsætning af filt​

Filt giver en flot og plan overflade, som er nem at male. Det forudsætter, at spartling af væggen er udført ordentligt, således at der ikke opstår huller eller andre uhensigtsmæssigheder. Det er er en god investering, der genskaber værdien i gamle vægge og får dem til at se ud som helt nyt. Vi spartler grundigt og effektivt, så opsætning af filt kan udføres uden problemer.

​​

​Ønsker du at få udført malerarbejde af en erfaren virksomhed, der tager din opgave seriøst, lever vi udelukkende af glade kunder. Vi har derfor et naturligt incitament til at levere et godt stykke arbejde for dig. Og desuden måler vi os selv på din tilfredshed.

Kyndig rådgivning og vejledning​

Er du i tvivl om, hvad der skal til for at forvandle gamle vægge til nye, tilbyder vi også kyndig rådgivning og vejledning, så du ender med den rette løsning til dine behov. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker.

Kontakt os for nærmere aftale samt hør mere om vores priser på telefon 40 26 16 20 eller skriv til e-mail info@malerdj.dk.

Skal du have malet lejligheden? Læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig gerne op med et gratis tilbud på malerarbejde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Malermester Dennis Jørgensen for
​rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontaktoplysninger

Malermester Dennis Jørgensen

Lindeholmen 10, 2680 Solrød Strand

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 26 16 20

E-mail: info@malerdj.dk