Maling af facade på alle typer huse og bygninger​

​Hos Malermester Dennis Jørgensen er vi specialister i maling af facade på alle typer bygninger. I mere end 30 år har vi serviceret et væld af tilfredse kunder i Solrød, Taastrup, Ishøj og Køge, som efterspørger en kompetent maler til at udføre et solidt stykke håndværk. Trænger dine facader til maling, er det en investering, der kan tilføre fornyet liv og energi til din bolig eller virksomhed.

Der kan være mange årsager til, at en facade er blevet slidt og medtaget. Særligt det danske vejr er en hård prøvelse, hvilket med tiden kan få malingen til at krakelere. Med maling af facade får du genopfrisket facaden, så den ser pæn og præsentabel ud. Det er en nem måde at forandre din bolig eller bygning til det bedre.

Professionel maling af facade med gode kvalitetsmaterialer​

Det er helt essentielt for det endelige slutresultat, at vi anvender de bedste materialer, når vi maler. Særligt når det drejer som om maling af facade. Her kræves en solid og slidstærk maling, som sidder fast i mange år uden at krakelere. Derfor kan du trygt bestille din opgave hos os, så du er velvidende om, at det er maling, der holder - uanset vejrforhold.

​Alle vores malere er dygtige fagfolk, der sætter en ære i at levere flotte resultater for vores kunder. Hos os er kunden i centrum, og vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker og behov for professionelt udført malerarbejde i rigtig høj kvalitet. Vi er klar til at skabe nyt liv i dine gamle facader.

Få et uforpligtende tilbud på facademaling​

Har du et forestående projekt, hvor der skal en grundig omgang maling af facade til, tager vi gerne en snak med dig om, hvad vi kan tilbyde. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, så vi kommer i mål med en flot og tilfredsstillende løsning.

Du kan kontakte os på telefon 40 26 16 20 eller skrive til e-mail info@malerdj.dk. Vi er din kvalitetsbevidste maler, der står på mål for det udførte arbejde.

Trænger din vægge af blive spartlet? Læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig gerne op med et gratis tilbud på malerarbejde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Malermester Dennis Jørgensen for
​rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontaktoplysninger

Malermester Dennis Jørgensen

Lindeholmen 10, 2680 Solrød Strand

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 26 16 20

E-mail: info@malerdj.dk