Maling af lejlighed med solid kvalitetsmaling

​Hos Malermester Dennis Jørgensen tilbyder vi professionel maling af lejlighed i Solrød, Taastrup, Køge og Ishøj med nogle solide kvalitetsmaterialer. Skal du flytte ind i en lejlighed eller fraflytte, er vi klar med kyndige penselstrøg, så du får en ind- eller udflytningsklar lejlighed, der ser flot og præsentabel ud.

Hos os er kvalitet en mærkesag og god service en selvfølge. Vi udfører maling af din lejlighed med stor præcision og sikrer os, at alt er perfekt. Vi er meget detaljeorienterede og har fokus på at levere et flot resultat, du bliver glad for. Bestil malerarbejde hos os og vær sikker på, at det bliver udført ordentligt.

Grundig og professionel maling af lejlighed

​Hvorfor selv begive dig i kast med maling af lejlighed ved fraflytning, når du kan få det gjort af professionelle fagspecialister, der ved, hvordan det skal gøres. Så skal du ikke bekymre dig, om det bliver godkendt af en eventuel udlejer. Vi anvender udelukkende maling i høj kvalitet, som dækker til fulde. Søger du en kompetent maler, der er fleksibel og kan hjælpe dig hurtigt ved fraflytning, er vi parate til at løfte opgaven.

​​

​Vi tilbyder grundig og effektiv maling af din lejlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udviser respekt for dine private ejendele og maler med omhu. Vi overholder vores aftaler og er færdig til aftalte tid - og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter os selv.

Bestil malerarbejde til en skarp pris

​Hos os koster maling af lejlighed ikke en formue. Vi har 30 års erfaring i faget og kan derfor vores håndværk godt. Vi er derfor også utroligt strukturerede og kan udføre en opgave hurtigt.

Bestil din opgave hos os på telefon 40 26 16 20 eller skriv til e-mail info@malerdj.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi ringer dig gerne op med et gratis tilbud på malerarbejde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Malermester Dennis Jørgensen for
​rådgivning og et uforpligtende tilbud

Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Vi arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Kontaktoplysninger

Malermester Dennis Jørgensen

Lindeholmen 10, 2680 Solrød Strand

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 26 16 20

E-mail: info@malerdj.dk